Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
tylko na miejscu
(3)
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Szczurowa
(2)
Filia Zaborów
(2)
Autor
Bytnerowiczowa Barbara
(1)
Czerni Anna
(1)
Gasik Anna
(1)
Hawliczek Helena
(1)
Janowska-Kobylińska Maria
(1)
Kotowicz Irena
(1)
Treutler Jerzy
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(2)
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Przepisy kulinarne
(2)
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia włoska
(1)
Pomidory
(1)
Przetwory domowe
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Zaborów
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Szczurowa
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia Zaborów
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Szczurowa
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej