Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
only on-site
(2)
Branch
Filia Uście Solne
(1)
Filia Zaborów
(1)
Author
Helik Jan
(1)
Hemzö Károly
(1)
Lajos Mari (1928- )
(1)
Rusin Wiesława (1965- )
(1)
Szilagyi Vilmos
(1)
Year
1990 - 1999
(2)
Time Period of Creation
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Subject
Gotowanie
(1)
Kucharstwo
(1)
Medycyna- życie seksualne
(1)
Mięso drobiowe
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
2 results Filter
Book
In basket
Drobiowa tuszka w dobie zamrażarek i kuchenek mikrofalowych jest prawdziwym darem niebios dla zabie­ganej gospodyni. I to zarówno dla wytrawnej kucharki, jak i dla początkującej adeptki sztuki kulinarnej. Przy niewielkim nakładzie sił i środków z drobiu udaje się wyczarować prawdziwe przysmaki. Dzięki temu, że po­siada łagodny i delikatny smak można przyrządzać go na milion sposobów, w zależności od tego, z jakim i warzy­wami, owocami i przyprawami zechcemy drób połączyć.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia Zaborów
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia Uście Solne
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 61 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again