Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(2)
Placówka
Filia Uście Solne
(1)
Filia Zaborów
(1)
Autor
Helik Jan
(1)
Hemzö Károly
(1)
Lajos Mari (1928- )
(1)
Rusin Wiesława (1965- )
(1)
Szilagyi Vilmos
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Gotowanie
(1)
Kucharstwo
(1)
Medycyna- życie seksualne
(1)
Mięso drobiowe
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Drobiowa tuszka w dobie zamrażarek i kuchenek mikrofalowych jest prawdziwym darem niebios dla zabie­ganej gospodyni. I to zarówno dla wytrawnej kucharki, jak i dla początkującej adeptki sztuki kulinarnej. Przy niewielkim nakładzie sił i środków z drobiu udaje się wyczarować prawdziwe przysmaki. Dzięki temu, że po­siada łagodny i delikatny smak można przyrządzać go na milion sposobów, w zależności od tego, z jakim i warzy­wami, owocami i przyprawami zechcemy drób połączyć.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Zaborów
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Uście Solne
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej