26906
Book
In basket
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów czekoladowych, którym trudno się oprzeć. Odbiorcy: wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania czekoladowych deserów, osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa, można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów, poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach, w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady, dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady.
Availability:
Filia Uście Solne
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Scula di cioccolato : Attrezzi, tecniche, ricette e preparazioni di base illustrate step by step
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again